Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 120 GR

Puhdistamo Premium Viherjauhe + Maitohappobakteeri, 120 g (L)

Viherjauhe ja maitohappobakteeri yhdessä purkissa
Helppokäyttöinen ja monipuolinen
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
14,90 €
124,17 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Premium Viherjauhe + Maitohappobakteeri on markkinoiden monipuolisin viherjauhesekoitus. Se sisältää tarkkaan valittujen viherjauheiden lisäksi korkealuokkaista maitohappobakteerikantaa, joten saat monet hyödyt yhdestä tuotteesta! Helppo sekoittaa smoothien tai veden joukkoon. Raikas piparmintun maku.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Premium Viherjauhe + Maitohappobakteeri on markkinoiden ravinnerikkain ja monipuolisin viherjauhesekoitus. Tämä hyvänmakuinen ja mintunraikas viherjauhesekoitus tarjoaa sekä viherjauheiden että maitohappobakteerien hyödyt samasta purkista, ilman makeutusaineita. Maitohappobakteerina on käytetty erittäin tehokasta itiömuotoista Lactospore®maitohappobakteeria (Bacillus coagulans MTCC 5856).

Olemme valinneet tuotteeseen alkuperältään maailman puhtaimmat viherjauheet ja yhdistäneet ne korkealuokkaisten maitohappobakteerien kanssa. Tuote sisältää vehnänorasta (Itävalta), ohranorasta (Itävalta), spirulinaa (Taiwan), chlorellaa (Japani), piparminttua (Saksa), pinaattia (Saksa), nokkosta (Suomi/Bulgaria), moringaa (Intia) sekä Lactospore® -maitohappobakteeria (Bacillus coagulans MTCC 5856). Ei sisällä kiinalaisia raaka-aineita. 

  • Markkinoiden monipuolisin viherjauhesekoitus
  • Ravinnerikkaat viherjauheet ja korkealuokkainen maitohappobakteeri samasta purkista
  • Mintunraikas maku
  • Maailman puhtaimmat viherjauheet – ei kiinalaisia raaka-aineita

Tuotenumero: 134177

EAN: 6430039222229