Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 100 GR

Puhdistamo Spirulinatabletit

Runsaasti klorofyllia, fykosyaniinia ja karotenoideja
Tehopakkaus proteiinia, hivenaineita ja vitamiineja
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
14,90 €
149,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Spirulinatabletit sisältävät laadukasta ja valvotuissa olosuhteissa kasvanutta spirulinaa. Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, jolla on runsaasti hyviä ominaisuuksia. Luonnon oma monivitamiini ja proteiinipommi!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Spirulina on mikroskooppinen makean veden levä, joka on kuivattuna tumman sinivihreää jauhetta. Spirulinan painosta yli 60% on täysipainoista hyvin imeytyvää proteiinia, joka sisältää kaikki ihmisen tarvitsemat aminohapot. Lisäksi spirulina sisältää runsaasti hivenaineita – kuten rautaa sekä vitamiineja ja niiden esiasteita. Spirulinan ravintoarvoista kertoo melko paljon se, että NASA ja Euroopan Avaruusjärjestö ehdottivat 1990-luvun alussa spirulinaa yhdeksi pääasialliseksi ravinnonlähteeksi pitkille avaruusmatkoille.

Valikoimastamme löytyy Spirulinaa sekä jauheena että tabletteina.

Spirulina on ruoka-aine, joten sitä voi käyttää niin paljon kuin haluaa. Lisää spirulinajauhetta esimerkiksi vihersmoothien joukkoon tai nauti sellaisenaan, vesilasilliseen sekoitettuna. Aloita 1/2 tl päivässä ja nosta annostusta hiljalleen haluttuun määrään. Suositeltu annos on 1 rkl vuorokaudessa.

Kehoa puhdistavien tuotteiden käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Keskustelethan tuotteen käytön aloittamisesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

 

 

Tuotenumero: 134183

EAN: 6430039221352