Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Puhdistamo, Parempi Snäkipala Omena
Puhdistamo, Parempi Snäkipala Omena
Puhdistamo, Parempi Snäkipala Omena

Puhdistamo, Parempi Snäkipala Omena

Laadukas parempi välipala luontaisista ainesosista!
Pehmeän rouhea koostumus ja herkullinen maku.
Välipala täynnä luonnon omaa energiaa!
1.7 EUR
42.50 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Puhdistamon Parempi Snäkipala Omena on parempi välipala vain luontaisista ainesosista! Nappaa kassiin ja nauti energiaa tuova patukka välipalaksi, toimii yhtä hyvin niin kahvitauolla kuin retkieväänä ja maistuu taatusti herkulliselta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Parempi Snäkipala Omena on parempi välipala luontaisista ainesosista!

Parempi Snäkipala on omenan makuinen ihana herkku, jolla lisäät energiaa päivääsi terveellisessä muodossa. Pehmeän rouhea herkku sisältää muun muassa taateleita, manteleita ja kuivattua omenaa. Herkullinen välipala on viimeistelty ripauksella luontaista aromia. Lohkaise patukasta pala luonnon omaa energiaa! Tämä on lähes koko perheen herkku, sillä nämä freesit ja aidon makuiset välipalat soveltuvat käytettäväksi kaikille yli 3-vuotiaille. 

Puhdistamo

Puhdistamo sai alkunsa vuonna 2009, kun joukko superfoodeista innostuneita kavereita lyöttäytyi yhteen ja perusti superfoodeihin keskittyneen verkkokaupan. Vähitellen valikoima on täydentynyt laaja-alaisesti kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevilla tuotteila kuten ravintolisillä, juomilla ja patukoilla. Tänä päivänä Puhdistamo on yksi Suomen suurimmista hyvinvointibrändeistä. 

EAN: 6430039223684

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...