Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 40 GR

Puhdistamo, Parempi Snäkipala Vadelma

Laadukas parempi välipala luontaisista ainesosista!
Pehmeän rouhea koostumus ja herkullinen maku.
Välipala täynnä luonnon omaa energiaa!
1,70 €
42,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Parempi Snäkipala Vadelma on parempi välipala vain luontaisista ainesosista! Nappaa kassiin ja nauti energiaa tuova patukka välipalaksi, toimii yhtä hyvin niin kahvitauolla kuin retkieväänä ja maistuu taatusti herkulliselta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdistamo Parempi Snäkipala Vadelma on parempi välipala luontaisista ainesosista!

Parempi Snäkipala on vadelman makuinen ihana herkku, jolla lisäät energiaa päivääsi terveellisessä muodossa. Pehmeän rouhea herkku sisältää muun muassa taateleita, cashewpähkinöitä, manteleita, kuivattua vadelmaa ja chian-siemeniä. Lohkaise patukasta pala luonnon omaa energiaa! Tämä on lähes koko perheen herkku, sillä nämä freesit ja aidon makuiset välipalat soveltuvat käytettäväksi kaikille yli 3-vuotiaille. 

Puhdistamo

Puhdistamo sai alkunsa vuonna 2009, kun joukko superfoodeista innostuneita kavereita lyöttäytyi yhteen ja perusti superfoodeihin keskittyneen verkkokaupan. Vähitellen valikoima on täydentynyt laaja-alaisesti kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevilla tuotteila kuten ravintolisillä, juomilla ja patukoilla. Tänä päivänä Puhdistamo on yksi Suomen suurimmista hyvinvointibrändeistä. 

Tuotenumero: 134173

EAN: 6430039223677