Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 15 ML

Alga Maris aurinkosuoja huulirasva SPF30

Tehokasta suojaa auringon UV-säteilyä vastaan
Silkkisen pehmeät huulet
Erinomaista kosteutusta ja hoitavuutta
13,95 €
930,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Alga Maris aurinkosuojavoide huulille SPF30 antaa huulille tehokkaan suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Samalla pidät huulesi pehmeinä ja kosteutettuina!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris huulirasva SPF30

Alga Maris huulirasva kosteuttaa ja suojaa huulia UV-säteilyltä Alga Maris täysin luonnollinen aurinkosuojallinen huulirasva kosteuttaa, suojaa huulia palamiselta ja ehkäisee huulten rohtumista. Hyvin huulilla pysyvä aurikovoide, jossa on hoitava koostumus. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois huulilta. Huulirasva sisältää luonnollista kasvivahasekoitusta, jossa on jojobaa, mimosaa ja auringonkukkaa. Kasvivahat antavat huulille pitkäkestoista kosteutusta, suojaa ja tekevät huulirasvasta kestävän.

Luomukookosöljy kosteuttaa ja suojaa huulten ihoa. Alga-gorria -molekyyliyhdiste sisältää runsaasti ihoa suojaavia flavonoideja, aminohappoja, karotenoideja ja mineraalisuoloja. Turvallinen ja täysin luonnollinen luomukookosöljy aurinkohuulirasva

- Kestävä koostumus
- Ei saastuta vesistöjä
- Ei sisällä nanopartikkeleita
- Cosmebio/COSMOS-Organic -sertifioitu
- Alga-gorria“‡ -yhdiste on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
- Kasvivahasekoitus (jojoba, mimosa ja auringonkukka) suojaa, pehmentää ja antaa iholle pitkäkestoista kosteutusta
- Luomukookosöljy pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa

COSMOS Organic

Tuotenumero: 135600

EAN: 3760211482619