Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 12 GR

Alga Maris Aurinkovoidepuikko Sport Valkoinen SPF50+

Aurinkovoidepuikko erityisvaativiin olosuhteisiin!
Sopii käytettäväksi kasvoille ja käsille
Hoitava, ravitseva ja hajusteeton!
18,90 €
1 575,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Turvallinen ja luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja, joka ei saastusta vesistöjä. Alga Maris Aurinkovoidepuikko SPF50+ on luonnollinen mineraaliaurinkosuoja vaativiin olosuhteisiin, erityisesti vesiurheiluun!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris Aurinkovoidepuikko erityisen vaativiin olosuhteisiin!

Alga Mariksen Aurinkovoidepuikko SPF50+ on kätevä aurinkosuoja kasvoille ja käsille. Puikko on suunniteltu erityisesti vesiurheiluun ja muihin vaativiin olosuhteisiin.

Aurinkovoiteen luonnolliset mineraaliaurinkosuojat suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä. Luomu mehiläisvaha kosteuttaa ja luo iholle suojaavan pinnan, luomu sheavoi sekä luomu auringonkukkaöljy hoitavat ihoa.

Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti! Alga-gorria on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.

Puikon koostumus on vahamainen ja sen tarkoitus on antaa todella korkea suoja ja pysyä iholla vaativissakin olosuhteissa, tästä syystä puikosta jää valkoinen jälki iholle. Aurinkovoidepuikko on suunniteltu erityisolosuhteisiin, muulloin voi valita toisen luonnollisen ja tehokkaan Alga Maris -aurinkovoiteen.

Tuote on hajusteeton ja Ecocert -sertifioitu. Suojakerroin 50+.

Cosmos Organic

Tuotenumero: 135604

EAN: 3760211482336