Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 150 ML

Alga Maris Family Size Aurinkovoidespray SPF50+ 150 ml

Aurinkovoidespray jättää ihon pinnan kosteutetuksi
Ei jätä jälkeensä valkoista pintaa
Turvallinen aurinkovoide luonnolle ja sinulle!
32,90 €
219,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kosteuttava ja luonnollinen fysikaalinen Alga Maris -aurinkovoidespray SPF50-suojakertoimella. Sopii koko perheelle! Ei saastusta vesistöjä tai luontoa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Kosteuttava ja luonnollinen Alga Maris aurinkovoidespray SPF50-suojakertoimella

Alga Maris -aurinkovoiteet ovat laadukkaita, luonnollisia, vedenkestäviä ja tehokkaita! Täysin luonnollinen aurinkovoide-spray sisältää suojakertoimen 50. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta. Aurinkosuojasprayn vesimäinen koostumus mahdollistaa pienen määrän levittämisen laajalle ihoalueelle. Alga Maris-aurinkosuojaspray jättää ihon pinnan kosteutetuksi eikä jätä jälkeensä valkoista pintaa. Laadukas spray-suutin tekee tuotteesta todella riittoisan ja ilmatiivis suihkepullo takaa hygieenisyyden. Hajusteeton aurinkovoide sopii myös lapsen herkälle iholle. Alga Maris aurinkosuojat ovat Cosmebio/COSMOS-Organic -sertifioituja ja turvallisia lapsen iholle.

Luonnonkosmetiikkamarkkinoiden laadukkain fysikaalinen aurinkosuojaspray!

Alga Maris fysikaalinen aurinkosuojaspray sopii käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalollekin, sillä ohut ja kuivaöljymäinen koostumus takaa nopean imeytymisen. Jos käytät aurinkosuojasprayta kasvoilla, levitä suojaa kevyt kerros meikin alle. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat antavat tehokkaan ja turvallisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Auringonkukkaöljy ja luomukookosöljy hoitavat sekä kosteuttavat ihoa. Patentoitu Alga-gorria -yhdiste antaa iholle antioksidanttista suojaa, kosteuttaa ja ravitsee. Alga Maris -aurinkovoidetuotteet ovat aina turvallisia sekä sinulle että ympäristölle. Muista kosteuttaa iho auringonoton jälkeen rauhoittavalla ja viilentävällä Alga Maris After Sun -emulsiolla!

Turvallinen ja täysin luonnollinen Algamaris aurinkovoide:

- Ei saastuta vesistöjä

- Vegaaninen

- Vedenkestävä

- Ei sisällä nanopartikkeleita

- Raikas kookoksen tuoksu

- Cosmebio/COSMOS-Organic -sertifioitu

Cosmebio

Tuotenumero: 135596

EAN: 3760211482275