Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 9 ML

Alga Maris Sävyttävä aurinkovoidepuikko SPF50+

Fysikaalinen aurinkovoide

Sävyttävä aurinkovoide erityisen herkille ihoalueille
Vettä ja hikeä hylkivä koostumus
Hypoallergeeninen, ei säilöntäaineita tai hajusteita
18,90 €
2 100,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Alga Maris Aurinkovoidepuikko suojaa auringon UV-säteiltä erityisen herkkiä ihoalueita, kuten kasvoja, kaulaa ja dekolteen aluetta. Sävyttävä aurinkopuikko häivyttää myös ihon epätasaisuuksia!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris Tinted Sun Stick - suojaa UV-säteiltä ja tasoittaa ihon sävyä!

Alga Maris sävytetty aurinkovoidepuikko SPF50 on suunniteltu suojaamaan erityisesti kasvojen, kaulan ja dekolteen herkkää ihoa. Aurinkovoiteen luonnollinen sävy häivyttää samalla ihon epätasaisuuksia!

Tuotetta suositellaan erityisesti alueille, jotka tarvitsevat täydellisen suojan UV-säteiltä: tuoreet arvet, pigmenttimuutokset (melasma), akne jne. Alga Mariksen aurinkovoidepuikko on koostumukseltaan kevyt ja helposti levittyvä, joten voit levittää aurinkovoiteen päälle myös meikin. Nopean imeytyvyyden sekä kosteuttavan ja rauhoittavan koostumuksen ansiosta voit käyttää tätä voidetta kesällä päivävoiteen asemasta! Koostumus myös hylkii vettä ja hikeä.

Vedenkestävä aurinkovoide antaa iholle vahvan suojan UV-säteilyltä. Voide ei tahmaa tai jätä jälkeensä valkoista pintaa. Puikkoa on helppo kantaa mukana ja lisätä suojaa tarvittaessa. Fysikaalisen aurinkosuojan teho perustuu luonnollisiin mineraalioksideihin, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta.

Alga Maris Tinted Sun Stick on luonnollinen ja turvallinen aurinkovoide. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat antavat tehokkaan ja turvallisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Luomujojobaöljy ja mehiläisvaha hoitavat, pehmentävät ja ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta. Patentoitu Alga-gorria -yhdiste vuorostaan antaa iholle antioksidanttista suojaa sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Alga Maris -aurinkovoidetuotteet ovat turvallisia sekä sinulle että ympäristölle!

Suojakerroin 50.

Cosmos Organic

Tuotenumero: 135603

EAN: 3760211481230