Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 100 ML

Sunscreen Lotion SPF50

Erittäin tehokasta suojaa auringon UV-säteilyä vastaan
Hajusteeton ja hypoallerginen
Turvallinen ja luonnollinen fysikaalinen aurinkovoide, joka ei likaa luontoa.
23,92 €
29,90 €
239,20 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Kosteuttava, helppokäyttöinen ja erittäin tehokas fysikaalinen aurinkosuojavoide suojakertoimella 50+. Nauti auringosta turvallisesti ja kunnioita samalla luontoa!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris Aurinkovoide SPF50 100 ml 

Kosteuttava aurinkosuoja suojakertoimella 50. Vahva UVA/UVB-suoja, jonka teho on tarkastettu ja mitattu EU-säädösten mukaisesti. Aurinkovoiteessa on 100 % mineraalifiltterit. Voide sopii sekä kasvoille että vartalolle, eikä sisällä parabeeneja. Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Voide on täysin hajusteeton ja hypoallergeeninen.

Algamaris-tuotteet ovat 100 % luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100 % luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Algamaris on laadukas, Cosmebio/COSMOS-Organic sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille.

 

COSMOS Organic

EAN: 3760211481643