Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 100 ML

Sunscreen Spray SPF30

Tehokasta suojaa auringon UV-säteilyä vastaan.
Turvallinen ja luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja. Ei saastusta vesistöjä.
Helposti levittyvä ja imeytyvä.
29,90 €
299,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Kosteuttava, helppokäyttöinen ja tehokas fysikaalinen auringonsuojaspray UVA/UVB-suojakertoimella 30. Kesän suosikkituote joka sopii koko keholle!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF30 100 ml 

Algamaris aurinkovoide-spray on kosteuttava aurinkovoide suojakertoimella 30. Sprayssa on keskivahva UVA/UVB-suoja, jonka teho on tarkastettu ja mitattu EU-säädösten mukaisesti. Aurinkovoiteessa on 100 % mineraalifiltterit.

Spray sopii sekä kasvoille että vartalolle, eikä sisällä parabeeneja. Voiteen patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti.

Algamaris-tuotteet ovat 100 % luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100 % luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Algamaris on laadukas, Cosmebio/COSMOS-Organic sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille.

 

 

Cosmebio

Tuotenumero: 134643

EAN: 3760211481650