Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 100 ML

Sunscreen Spray SPF50+

Erittäin tehokasta suojaa auringon UV-säteilyä vastaan
Hajusteeton ja hypoallerginen
Turvallinen ja luonnollinen fysikaalinen aurinkosuojaspray, joka ei likaa luontoa.
29,90 €
299,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Kosteuttava, helppokäyttöinen ja erittäin tehokas fysikaalinen auringonsuojaspray suojakertoimella 50+. Nauti auringosta turvallisesti!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF50 100 ml 

Kosteuttava auringonsuojaspray suojakertoimella 50+. Vahva UVA/UVB-suoja, jonka teho on tarkastettu ja mitattu EU-säädösten mukaisesti. Auringonsuojasprayssa on 100 % mineraalifiltterit. Sopii sekä kasvoille että vartalolle eikä sisällä parabeeneja. Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Tuote on hajusteeton ja hypoallergeeninen.

Algamaris-tuotteet ovat 100 % luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100 % luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Algamaris on laadukas, Cosmebio/COSMOS-Organic sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille.

 

Cosmebio

Tuotenumero: 134644

EAN: 3760211481667