Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 50 ML

Tinted Face Sunscreen SPF30 Beige

Tehokasta suojaa auringon UV-säteilyä vastaan
Helppokäyttöinen 2-in-1 -tuote
Sävyttää ja tasoittaa ihoasi kauniisti
29,90 €
598,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Alga Maris sävyttävä aurinkovoide SPF30 kasvoille antaa sävyä iholle samalla kun luonnolliset mineraaliaurinkosuoja-aineet suojaavat ihoasi auringonsäteiltä. Sopii myös käytettäväksi meikkivoiteen tapaan tai meikin alle!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Sävy Beige sopii ihanteellisesti vaalealle-keskitummalle iholle.

Algamariksen innovatiivinen 2 in 1 -aurinkovoide antaa kasvoille kauniin sävyn ja sisältää luonnollisia mineraalioksideja, jotka muodostavat iholle tehokkaan suojan UV-säteiltä. Beige-sävy sopii ihanteellisesti vaalealle-keskitummalle iholle. Voidetta voi käyttää normaalin meikkipohjan tapaan. Samettisen koostumuksen omaava sävyttävä voide imeytyy nopeasti, levittyy erinomaisesti ja jättää ihon pinnan mattaiseksi. Ei tee ihoa tahmaiseksi. 

Voiteen sisältämä fysikaalinen aurinkosuoja muodostuu luonnollisista mineraalioksideista, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta. Algamariksen kasvoille suunnattu sävyttävä aurinkovoide SK30 on täydellinen vaihtoehto silloin, kun haluat yhdistää päivettyneen lookin, saada kevyttä kasvoille peittoa ja suojata ihon turvallisesti UVA- ja UVB-säteiltä. Käytä sellaisenaan tai yhdistä muiden meikkituotteiden kanssa! Luomuglyseriini kosteuttaa ihoa ja kamomillauute rauhoittaa. Patentoitu Alga-gorria -yhdiste antaa iholle antioksidanttista suojaa, kosteuttaa ja ravitsee. Algamaris-aurinkovoidetuotteet ovat aina turvallisia sekä sinulle että ympäristölle. Sävytetyssä aurinkovoiteessa on kesäisen vaniljainen tuoksu!

- Cosmebio/COSMOS-Organic -sertifioitu
- Kevyt vaniljan tuoksu
- Vegaaninen
- Vedenkestävä
- Imeytyy nopeasti
- Levittyy tasaisesti
- Ei saastuta vesistöjä
- Ei sisällä nanopartikkeleita
- Luonnolliset ja turvalliset titaani- ja sinkkioksidit suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä
- Alga-gorria -yhdiste on punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.
- Luomuglyseriini kosteuttaa ihoa
- Kamomillauute pehmentää ja rauhoittaa ihoa
- Ilmatiivis ja hygieeninen pumppupullo

Tuotenumero: 134637

EAN: 3760211481599