Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 150 ML

After Sun Fluid

Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoasi
Täydellinen tuote käytettäväksi aurinkoisen päivän päätteeksi
Imeytyy nopeasti
21,90 €
146,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Nopeasti imeytyvä after sun -emulsio. Sisältää aloe veraa ja shea-voita, jotka tehokkaasti rauhoittavat ja kosteuttavat ihoasi auringonoton jälkeen!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris After Sun Emulsio 150 ml

Erittäin nopeasti imeytyvä Algamaris After Sun emulsio hoitaa ja rauhoittaa ihoasi. Luomu aloe vera rauhoittaa ihoa tehokkaasti, samalla kun shea-voi antaa tehokasta kosteutusta. Sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa.

Algamaris-tuotteet ovat 100 % luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100 % luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Algamaris on laadukas, Cosmebio/COSMOS-Organic sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille.

 

COSMOS Organic

Tuotenumero: 134645

EAN: 3760211481674