Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Alga Maris After Sun Emulsio
Alga Maris After Sun Emulsio
Alga Maris After Sun Emulsio
Alga Maris|150 ml

Alga Maris After Sun Emulsio

Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoasi
Täydellinen tuote käytettäväksi aurinkoisen päivän päätteeksi
Imeytyy nopeasti
21.90 EUR
146.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Nopeasti imeytyvä after sun -emulsio. Sisältää aloe veraa ja shea-voita, jotka tehokkaasti rauhoittavat ja kosteuttavat ihoasi auringonoton jälkeen!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris After Sun Emulsio 150 ml

Erittäin nopeasti imeytyvä Algamaris After Sun emulsio hoitaa ja rauhoittaa ihoasi. Luomu aloe vera rauhoittaa ihoa tehokkaasti, samalla kun shea-voi antaa tehokasta kosteutusta. Sisältää runsaasti antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka uudistaa ja suojaa ihoa.

Algamaris-tuotteet ovat 100 % luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, 100 % luomutuotettujen kasviöljyjen ja patentoidun Alga-gorria yhdisteen ansiosta luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Algamaris tarjoaa tehokkaan luonnollisen aurinkosuojan myös allergia- ja tuoksuyliherkille.

Algamaris on laadukas, Cosmebio/COSMOS-Organic sertifioitu ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille.

 

COSMOS Organic

EAN: 3760211481674

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...