Ravinto ja terveys
LIFE | 125 ML

Life Aloe Vera Geeli

Tuotteessa 97% luomualoeta
Rauhoittaa ja viilentää ihoa
Kasvoille ja keholle
7,56 €
8,90 €
60,48 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Aloe Vera -geeli viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Käytä sitä esim. auringonoton jälkeen, ihottumiin ja kevyenä vartalovoiteena.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Aloe Vera sisältää noin 200 aktiivista ainesosaa, 18 aminohappoa ja mm. polysakkarideista koostuvia lima-aineita, jotka suojaavat ihoa. Noin 3 % geelistä on saponiineja, joilla on lievä puhdistava vaikutus. Osa kasvisaineista vaikuttaa supistavasti.

Life Aloe Vera -geeliin käytettävät kasvit viljellään Meksikossa luomuvalvonnan alaisuudessa (Aloecorp ja ÖKO). Aloe-kasviryhmä käsittää satoja lajeja ja monet niistä ovat villeinä uhanalaisia. Ympäristösyistä tuore aloemehu kuivataan Meksikossa hellävaraisesti ja jauhe kuljetetaan Eurooppaan tehtaalle, missä siihen lisätään kuivatessa poistunut vesimäärä. Geeli ei sisällä parabeenejä eikä mineraaliöljyjä. PH n. 6. 

Life Aloe Vera -geeli viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Käytä sitä esim. auringonoton jälkeen, ihottumiin ja kevyenä vartalovoiteena. Life Aloe Vera on Life-asiantuntijoiden kokemuksen mukaan toiminut hyvin parranajoon sekä ihokarvojen poistoon korvaamaan vaahdon. "Life Aloe Vera -geeli korjaa samantien pikkuhaavoja ja hoitaa arkaa kaulan ihoa. Se myös helpottaa höylän liukumista. Geeli on läpinäkyvää, jolloin näen, mistä olen jo ottanut. Vaahdon alta tätä ei aina suoraan näe." - Teo, Life-asiantuntija/Life Kuopio Matkus

Tuotenumero: 117433

EAN: 7350050702007