Ravinto ja terveys
MURUMURU | 100 ML

Murumuru Bronze Glow vartalovoide

Geelimäisen kevyt, rauhoittava ja kosteuttava voide
Hehkuva pronssipigmentti tuo iholle heleyttä
Mainio after sun -tuote Murumurun aurinkovoiteen kanssa
19,90 €
199,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Murumurun Bronze Glow -vartalovoide tuo ihollesi paitsi kosteutusta, myös vastustamattoman kauniin pronssisen hehkun. Ihanteellinen after sun -voide Murumurun aurinkovoiteen parina!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Murumuru Bronze Glow - vartalovoide kesän ystäville

Bronze Glow on ultrakevyt voide, joka tuo ihollesi vastustamattoman kauniin pronssisen hehkun! Nopeasti imeytyvä koostumus sopii täydellisesti kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa erityisesti auringossa oleilun jälkeen.

Murumurun Bronze Glow on omistettu kaikille kesän ystäville, jotka haluavat säilyttää kesän hehkun ihollaan niin aurinkoisina kuin pilvisinäkin päivinä. Levitä voidetta tarpeen mukaan vartalon iholle ja erityisesti niille alueille, joille haluat kaunista hehkua kuten dekolteen alueelle, käsivarsiin ja sääriin.

Geelimäisen kevyt voide rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja hehkuva pronssipigmentti tuo iholle kaunista heleyttä!

Murumuru on hyvää oloa ja kauniita tekoja, niin itsellesi kuin ympäristöllesi. Sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ja hiuksia. Koko tuotekehitys- ja tuotantoprosessi tapahtuu Helsingin Herttoniemessä kotimaisia raaka-aineita suosien. Tuotteita yhdistää huumaavan karkkimaiset tuoksut, jotka poikkeuksetta tuovat hymyn huulille.

Tuotenumero: 136257

EAN: 6430078902410