Ravinto ja terveys

Life Aurinko Plus

Luonnollinen beetakaroteeni
Helpottaa ruskettumista ja pitää sen pidempään kauniina
Kesäaikaan ja matkoille
19,90 €
663,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva beetakaroteeni yhdessä lykopeenin ja tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden kanssa antaa auringossa oleskeltaessa iholle kauniin kullanruskean sävyn. Riittoisa, vain 1 tabletti päivässä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Aurinko Plus aurinkokapselit kauniiseen rusketukseen

Henkilöille, jotka ovat herkkiä auringolle tai jotka joutuvat oleskelemaan pitkään voimakkaassa auringonpaisteessa.

Vahva beetakaroteeni yhdessä lykopeenin ja tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden kanssa antaa auringossa oleskeltaessa iholle kauniin kullanruskean sävyn. Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste, josta keho tekee kulloinkin tarvitsemansa määrän A-vitamiinia.  A-vitamiini, sinkki ja C-vitamiini edistävät ihon kunnon pysymistä normaalina.

Aurinko Plus on monipuolinen multiantioksidanttivalmiste, jonka vaikutukset ovat hyödyllisiä iholle ja koko elimistölle ympäri vuoden; C- ja E-vitamiinit sekä sinkki ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Luonnollinen beetakaroteeni erotetaan mikro-organismi Blakeslea trispora sienestä uuttamalla cofermentointimenetelmällä ja mikrokristallisoimalla. Nämä menetelmät pitävät uutteen erittäin stabiilina. Se on tärkeää, koska karotenoidit ovat yleensä erittäin herkkiä hapettumaan. Blakeslea trisporasta uutettu luonnollinen karotenoidi sisältää jopa 3% muitakin karotenoideja vaikka suurin osa on gammakarotenoideja. Tämän tyyppinen sekoitus karotenoideja takaa hyvän käytettävyyden kehossa.

Huom. Aurinko Plus -tableteista esiintyy jonkin verran värivariaatioita johtuen beetakaroteenin lähteenä käytetystä luonnollisesta raaka-aineesta (Blakeslea trispora -uute). Värin vaihtelu liittyy uutteen valmistusprosessiin ja on vaaratonta eikä vaikuta tuotteen tehoon. 

EAN: 7350050703042