Ravinto ja terveys
LAB DE BIARRITZ | 100 ML

Baby & Child Sunscreen SPF50+

Erittäin tehokasta suojaa auringon UV-säteilyä vastaan.
Kehitetty lasten herkälle iholle.
Luonnollinen ja vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille.
32,90 €
329,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Lasten herkälle iholle suunniteltu hajusteeton ja tehokas fysikaalinen aurinkosuoja. Täydellinen rannalle, leikkipuistoon ja vesileikkeihin!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alga Maris Aurinkovoide Lapsille SPF50+

Erityisesti lasten herkälle iholle suunniteltu täysin luonnollinen ja hajusteeton aurinkovoide, jonka luonnolliset mineraalifiltterit takaavat korkean aurinkosuojan (SK50+). Hajusteeton aurinkovoide lapsille. Algamaris aurinkosuojat ovat Ecocert -sertifioituja ja turvallisia lapsen iholle.

Algamaris aurinkovoide lapsille on luonnollinen ja hajusteeton aurinkovoide, joka suojaa lasten ihoa kattavasti UVA- ja UVB-säteiltä. Luonnolliset mineraaliaurinkosuojat takaavat korkean suojan (SK50+) lapsesi iholle. Patentoitu Alga-gorria yhdiste suojaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Hypoallergeeninen ja hajusteeton. Algamaris aurinkosuojatuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita.

Kaikki Algamaris luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat Ecocert -sertifioituja eivätkä sisällä nanopartikkeleita. Käyttämällä Algamaris aurinkovoiteita voit olla varma siitä, että ne ovat turvallisia sinulle ja ympäristölle.

Cosmebio/COSMOS Organic -sertifioitu

Aurinkosuoja: Titaanidioksidi ja Sinkkioksidi, jotka suojaavat UVA- ja UVB-säteiltä.

Alga-gorria“‡: punalevästä uutettu antioksidantti, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Sen antioksidanttiset ominaisuudet ovat viisi kertaa tehokkaammat kuin C-vitamiinilla.

Luomu sheavoi: kosteuttaa, suojaa ja korjaa ihoa.

Luomu kookosöljy: pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

Ilmatiivis pumppupullo

 

 

Cosmebio

Tuotenumero: 134640

EAN: 3760211481629