Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamo Tripla Aurinko

Tukee ihon hyvinvointia ja valmistelee ihoa aurinkoon
3 karotenoidin yhdistelmä, erityisen runsaasti beetakaroteenia
Mukana myös biotiinia ja E-vitamiinia
24,90 €
830,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Tripla Aurinko on kolmitehoinen aurinkokapseli, joka sisältää runsaasti beetakaroteenia. Tripla Aurinko valmistelee ihosi aurinkoon!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tripla Aurinko ihon hyvinvoinnin tueksi

Puhdistamon Tripla Aurinko on kolmitehoinen ja kokonaisvaltainen aurinkokapseli, joka valmistelee ihosi aurinkoa varten. 

Tripla Aurinko sisältää kolmea huippulaatuista ja luontaista karotenoidia: beetakaroteenia, lykopeenia ja astaksantiinia. Kapselissa on erityisen runsaasti A-vitamiinin esiasteena toimivaa beetakaroteenia ja tuotetta on täydennetty myös biotiinilla ja E-vitamiinilla. Puhdistamon Tripla Aurinko on siis erinomainen tuote kaikille, jotka haluavat ylläpitää ihon terveyttä ja hyvinvointia!

A-vitamiini edistää ihon, näön ja limakalvojen pysymistä normaalina, ja tukee myös monia muita tärkeitä kehon prosesseja kuten immuniteettia. Biotiini vuorostaan tukee ihon hyvinvointia yhdessä E-vitamiinin kanssa.

Muistathan, että kapselit eivät korvaa aurinkosuojaa, joten aurinkokapseleiden lisäksi kannattaa kesään ja aurinkoon varautua myös hyvällä aurinkovoiteella!

Tripla Aurinko on vegaaninen tuote.

Tuotenumero: 134243

EAN: 6430039223776