Ravinto ja terveys
KHADI | 100 GR

Khadi Hiusväri Henna Amla & Jathropa

Antaa värin lisäksi hiuksille myös kauniin kiillon
Suojaa ja hoitaa hiuksia sekä hiuspohjaa
Sopii myös hiusten esipigmentointiin
18,35 €
183,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Khadin hiusväri tuo vaalean oranssinpunaisen, kuparisen tai tummanpunaisen mahongin sävyn hiuksiin. Tummiin hiuksiin tulee punertava hehku.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Khadi Hair Colour Henna Amla & Jathropa -hiusväri

Khadin jauhemainen kasvihiusväri sävyssä Henna, Amla & Jathropa antaa hiuksille vaalean oranssinpunaisen, kirkkaanpunaisen tai mahonginpunaisen värin. Antaa hiuksille myös kauniin kiillon sekä suojaa ja hoitaa hiuksia sekä hiuspohjaa tehokkaasti. Tummiin hiuksiin väri antaa punertavaa hehkua.

Lopputuloksen intensiivisyys ja sävy riippuu hiusten omasta väristä sekä vaikutusajasta ja -lämpötilasta. Värjäystulos on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat myös hiuksen rakenne, aikaisemmat kemialliset käsittelyt sekä esimerkiksi mahdolliset lääkitykset. Värin lopputulos on kuitenkin aina vivahteikas ja luonnollinen. Harmaissa hiuksissa värjäystulos on vaaleampi kuin muissa hiuksissa. Sävy Henna, Amla & Jathropa sopii erinomaisesti hiusten esipigmentointiin: värjätessäsi vaaleita hiuksia kasviväreillä tummemmaksi, voit välttää vihreän vivahteen hiuksissa sävyttämällä ne ensin punaisella sävyllä.

BDIH

Tuotenumero: 131926

EAN: 4260378040114