Ravinto ja terveys
KHADI | 100 GR

Khadi Hiusväri Pure Henna

Kuparinen oranssi, mahonginpunainen tai kirkkaanpunainen
Hiusväri, joka jättää hiuksiin kauniin kiillon
Suojaa ja hoitaa hiuksia sekä hiuspohjaa
18,50 €
185,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Khadin jauhemainen kasvihiusväri, joka antaa hiuksille kuparisen oranssin, mahonginpunaisen tai energisen kirkkaanpunaisen sävyn ja kauniin kiillon.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Khadi Hair Colour Pure Henna -hiusväri

Khadin kasvihiusväri sävyssä Pure Henna antaa hiuksille kuparisen oranssin, mahonginpunaisen tai kirkkaanpunaisen värin. Lisäksi se jättää hiuksiin kauniin kiillon sekä suojaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti. Tummat hiukset saavat väristä punertavaa hehkua.

Lopputuloksen intensiivisyys ja sävy riippuu hiusten omasta väristä, vaikutusajasta sekä -lämpötilasta. Värjäystulos on aina yksilöllinen ja siihen vaikuttavat myös hiuksen rakenne, aikaisemmat kemialliset käsittelyt sekä esimerkiksi mahdolliset lääkitykset. Värin lopputulos on kuitenkin aina vivahteikas ja luonnollinen. Harmaissa hiuksissa värjäystulos on vaaleampi kuin muissa hiuksissa. Sävy Pure Henna sopii hyvin hiusten esipigmentointiin: värjätessäsi vaaleita hiuksia kasviväreillä tummemmaksi, voit välttää vihreän vivahteen hiuksissa sävyttämällä ne ensin punaisella sävyllä.

BDIH

Tuotenumero: 136343

EAN: 4260378040107