Ravinto ja terveys
BIOEARTH | 250 ML

Bioearth HAIR 2.0 Antioxidant suojaava shampoo

Kaikille hiuslaaduille sopiva, suojaava shampoo!
Spirulinan proteiineja, vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
14,90 €
59,60 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioearth Antioxidant Shampoo on kaikille hiustyypeille sopiva shampoo, joka sopii usein toistuvaan käyttöön. Hiuksia oksidatiiviselta stressiltä, saasteilta ja muilta ympäristön haittavaikutuksilta suojaava shampoo!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Antioxidant Shampoo - kaikille sopiva, suojaava shampoo!

Bioearthin Antioxidant Shampoo sopii kaikille hiuslaaduille, usein toistuvaan käyttöön. Spirulinan proteiinit, vitamiinit, mineraalit ja antioksidantit auttavat suojaamaan hiusta oksidatiiviselta stressiltä ja saasteilta sekä muilta ympäristön haittavaikutuksilta!

Bioearth HAIR 2.0 Antioxidant & Remineralizing -linja on suunniteltu sopivaksi kaikille hiuslaaduille. Bioearth on valinnut antioksidanttirikkaan, runsaasti mineraaleja, proteiineja ja vitamiineja sisältävän spirulinalevän tämän linja tähtiraaka-aineeksi 20 vuoden kokemuksella mikrolevämaailmasta!

Bioearth HAIR 2.0 on luonnollinen italialainen AIAB-sertifioitu hiustenhoitosarja. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. Tuotteiden pakkausmateriaalien määrä on minimoitu ja pakkaukset ovat 95% kierrätettyä muovia.
AIAB

Tuotenumero: 136089

EAN: 8029182009719