Ravinto ja terveys
EVOLVE | 250 ML

Evolve Monoi Rescue Shampoo

Kosteuttava shampoo.
Kaikille hiustyypeille, erityisesti kuiville ja värjätyille hiuksille!
Vähemmän pörröisyyttä, enemmän tervettä kiiltoa!
20,00 €
80,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Evolve Monoi Rescue -shampoo kohentaa kuivien, vaurioituneiden ja käsiteltyjen hiusten kuntoa. Ravitut, sileät, kiiltävät ja kaiken lisäksi myös ihanan tuoksuiset hiukset!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Monoi Rescue Shampoo - kuiville, vaurioituneille ja värjätyille hiuksille

Evolven shampoon sisältämät ainesosat, monoi-öljy, kookosöljy, baobab-öljy ja arganöljy, kosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa tehden hiuksista vähemmän pörröiset, ravitut, sileät ja kiiltävämmät! Kvinoaproteiini suojaa ja hoitaa hiusta. Kokonaisuuden kruunaa uskomattoman ihana tuoksu!

African Karkade Hibiscus: luomuhibiskuksen öljyt, hapot ja polysakkaridit parantavat hiuspohjan kuntoa hellävaraisesti, tehden samalla hiuksista silkkisen kiiltävät. Hibiskuksen luonnostaan sisältämät hapot ovat hellävaraisempia ja tehokkaampia kuin AHA- ja hedelmähapot ja ne kosteuttavat sekä ravitsevat hiustuppea. 

Kvinoaproteiini ravitsee, kosteuttaa ja ylläpitää sävyä värjätyissä hiuksissa. Kvinoaproteiinit muodostavat hiuksia suojaavan kalvon, jotka suojaavat hiusta ympäristön vaikutuksilta.

Herkullisen tuoksuinen Tahitin Monoi-öljy (Tiare-kukkia sisältävä kookosöljy) kosteuttaa hiuksia, vähentää pörröisyyttä ja lisää niiden kiiltoa. 

Ravinteikas baobab-öljy vuorostaan kosteuttaa intensiivisesti kuivia hiuksia ja hiuspohjaa. 

Arganöljy parantaa hiusten joustavuutta ja kiiltoa. 

Koe todellista hiustaikaa ja tee jokaisesta päivästä hyvä hiuspäivä!

Tuotenumero: 135359

EAN: 5060200046197