Ravinto ja terveys
Flow | 120 g

Flow Shampoopala Coconut Milk 120 g

Palashampoo hauraille ja käsitellyille hiuksille.
Hellävarainen ja tehokas.
Hellävarainen kuivalle hiuspohjalle.
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
100% luomushampoopala kuiville, hauraille ja käsitellyille hiuksille. Flow Coconut Milk-shampoopala pesee hiukset hellävaraisesti ja tehokkaasti. Palan sisältämä kookosmaito pehmentää kuivaa ja karheaa hiusta, ja auttaa hiuksia säilyttämään kosteutensa. Kermainen, täyteläinen koostumus vaahtoaa runsaasti.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow Coconut Milk -shampoopala hellävaraiseen hiustenpesuun

Coconut Milk-shampoopala pesee hiukset hellävaraisesti ja tehokkaasti. Palan sisältämä kookosmaito pehmentää kuivaa ja karheaa hiusta, ja auttaa hiuksia säilyttämään kosteutensa. Shampoopalan kermainen, täyteläinen koostumus vaahtoaa runsaasti.

Coconut Milk-pala soveltuu värjätyille, käsitellyille sekä kuiville ja karkeille hiuksille päivittäiseen käyttöön. Tämä pala on hellävarainen kuivalle hiuspohjalle.

Täysin ekologinen, saippuapohjainen shampoopala on valmistettu luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Valmistusmenetelmän ansiosta shampoopala sisältää luonnostaan kosteuttavaa glyseriiniä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä mineraaliöljyjä. Tästä hyvän mielen tuotteesta ei jää muovipulloa jätteeksi!

EAN: 6430028394548

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita