Ravinto ja terveys
Flow | 120 g

Flow Shampoopala Hemp – Hamppu 120 g

Palashampoo hiuspohjan ongelmille.
Kaikille hiustyypeille ja lievästi rasvoittuville hiuksille.
Kiiltoa, kimmoisuutta ja ryhdikkyyttä!
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tasapainottava Flow hamppu-shampoopala hiuspohjan ongelmille, kuten kutinaan, hilseelle ja ärtyneelle hiuspohjalle. Hoitava neutraalihenna, eli cassia, tuo hiuksiin kiiltoa, kimmoisuutta ja ryhdikkyyttä. Hemp sopii kaikille hiustyypeille ja lievästi rasvoittuville hiuksille.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow Shampoopala Hamppu auttaa hiuspohjan ongelmiin

Hemp-shampoopala erilaisille hiuspohjan ongelmille, kuten kutinaan, hilseelle ja ärtyneelle hiuspohjalle.

Hemp sisältää hiuspohjaa ja hiuksia hoitavaa, kylmäpuristettua suomalaista hamppuöljyä, joka on erityisen tunnettu ihanteellisesta suhteestaan tärkeitä omega-3 ja -6-rasvahappoja. Palassa on lisäksi rauhoittavaa nokkosta, puhdistavaa aktiivihiiltä, vihreää savea sekä erityisesti hiuspohjan ongelmille suunniteltu sekoitus eteerisiä öljyjä. Hoitava neutraalihenna, eli cassia, tuo hiuksiin kiiltoa, kimmoisuutta ja ryhdikkyyttä.

Hemp sopii kaikille hiustyypeille ja lievästi rasvoittuville hiuksille. Heitä hyvästit ”hampputukalle”! Täysin ekologinen, saippuapohjainen shampoopala on valmistettu luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Valmistusmenetelmän ansiosta shampoopala sisältää luonnostaan kosteuttavaa glyseriiniä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä mineraaliöljyjä. Tästä hyvän mielen tuotteesta ei jää muovipulloa jätteeksi!

EAN: 6430028394494

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita