Ravinto ja terveys
Flow | 120 g

Flow Shampoopala Marigold – Kehäkukka 120 g

Normaaleille, kuiville ja luonnonkiharoille hiuksille.
Pehmeästi vaahtoava palashampoo.
Kosteuttaa ja hoitaa hiuspohjaa.
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Suomalaista kehäkukkaa sekä puhdistavaa ranskalaista vaaleanpunaista savea sisältävä Flow Marigold -palashampoo sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti hoitamaan kuivia tai luonnonkiharoita hiuksia.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow Shampoopala kehäkukka pesee hellävaraisesti normaalit ja kuivat hiukset

Hoitava luomushampoopala normaaleille ja kuiville hiuksille

Hiuksia ja hiuspohjaa hoitavaa, suomalaista kehäkukkaa sekä puhdistavaa ranskalaista vaaleanpunaista savea sisältävä shampoopala sopii kaikille hiustyypeille. Pala vaahtoaa pehmeästi, kosteuttaa hiuspohjaa ja sopii hyvin kuiville ja luonnonkiharoille hiuksille. Shampoopalan sisältämä luomulaatuinen agave-mehikasvin nektari vahvistaa hiuksia ja tekee niistä kimmoisat. Italialaisen luomusitruunan eteerisellä öljyllä puolestaan on hiusten sävyä kirkastava vaikutus. Shampoopala ryhdistää hiuksia ja tekee ne ilmaviksi ja kiiltäviksi.

Täysin ekologinen, saippuapohjainen shampoopala on valmistettu luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Valmistusmenetelmän ansiosta shampoopala sisältää luonnostaan kosteuttavaa glyseriiniä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä mineraaliöljyjä. Tästä hyvän mielen tuotteesta ei jää muovipulloa jätteeksi!

EAN: 6430028394524

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita