Ravinto ja terveys
ORGANICUP | STORLEK B

OrganiCup kuukuppi, koko B

Kestävä, varma ja ympäristöystävällinen kuukautissuoja.
Unohda kuukautiset jopa 12 tunnin ajaksi!
B-koko sopii alateitse synnyttäneille.
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
OrganiCup-kuukuppi on ympäristöystävällinen, kukkaroystävällinen ja oikein käytettynä varma vaihtoehto siteille ja tamponeille. B-koko sopii alateitse synnyttäneille.
Tuotekuvaus
Ainesosat

OrganiCup-kuukuppi, koko B 

OrganiCupin kuukuppi on valmistettu 100% lääketieteellisestä pehmeästä silikonista. Ympäristölle, sekä pidemmän päälle myös kukkarolle ystävällinen vaihtoehto siteille ja tamponeille. Oikein käytettynä kuppi on myös erittäin varma kuukautissuoja, joka sallii sinun unohtaa kuukautiset jopa 12 tunnin ajaksi!

OrganiCup-kuukupin koko B on suunniteltu sopimaan alateitse synnyttäneiden tarpeisiin. B-koon halkaisija on 44 mm, kokonaispituus 72 mm, antennin pituus 18 mm ja kokonaistilavuus 33 ml.

Oikein valittu ja asetettu kuukuppi on huomaamaton, mutta varma suoja. Ei ohivuotoja, vaan vapaus urheilla, uida ja unohtaa kuukautiset!

Kuukuppi on paitsi kätevä, myös ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto. Unohda jatkuva siteiden ja tamponien ostaminen ja vähennä jätemäärää - oikein käytettynä ja säilytettynä kuukuppi voi kestää jopa vuosia.

 

 

 

EAN: 5711782000021