Ravinto ja terveys
ORGANICUP | KOKO A

OrganiCup Kuukuppi A

Kestävä, varma ja ympäristöystävällinen kuukautissuoja
Unohda kuukautiset jopa 12 tunnin ajaksi!
Naisille, jotka eivät ole synnyttäneet emättimellisesti
13,93 €
19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
OrganiCup-kuukuppi on ympäristöystävällinen, kukkaroystävällinen ja oikein käytettynä varma vaihtoehto siteille ja tamponeille. Koko A: Naisille, jotka eivät ole synnyttäneet emättimellisesti.
Tuotekuvaus
Ainesosat

OrganiCup Kuukuppi, koko A 

OrganiCupin kuukuppi on valmistettu 100% lääketieteellisestä pehmeästä silikonista. Ympäristölle, sekä pidemmän päälle myös kukkarolle ystävällinen vaihtoehto siteille ja tamponeille. Oikein käytettynä kuppi on myös erittäin varma kuukautissuoja, joka sallii sinun unohtaa kuukautiset jopa 12 tunnin ajaksi!

OrganiCup kuukupin koko A on suunniteltu sellaisten naisten tarpeisiin, jotka eivät ole synnyttäneet emättimellisesti. A-koon halkaisija on 41 mm, kokonaispituus 70 mm, antennin pituus 18 mm ja kokonaistilavuus 27 ml.

Oikein valittu ja asetettu kuukuppi on huomaamaton, mutta varma suoja. Ei ohivuotoja, vaan vapaus urheilla, uida ja unohtaa kuukautiset!

Kuukuppi on paitsi kätevä, myös ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto. Unohda jatkuva siteiden ja tamponien ostaminen ja vähennä jätemäärää - oikein käytettynä ja säilytettynä kuukuppi voi kestää jopa vuosia.

Tuotenumero: 128555

EAN: 5711782000014