Ravinto ja terveys
NOBE | 10 ML

NOBE Luminous Lip Oil

Luminous Lip Oil -huuliöljyllä on rasvattoman tuntuinen ja ei-tahmainen, mutta balsamimainen koostumus, joka liukuu huulille kuin silkki.
Puristettavaan tuubiin tekee huuliöljyn levittämisestä helppoa missä tahansa
Tämä vegaaninen, herkullisen vaniljantuoksuinen huuliöljy sisältää myös antioksidanttista
17,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NOBE Oat Wonder® Luminous Lip Oil on luomukauraöljyä sisältävä ravitseva huuliöljy, jossa yhdistyy huulikiillon hohde ja huultenhoitotuotteen mukavuus.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
NOBE Oat Wonder® Luminous Lip Oil on luomukauraöljyä sisältävä ravitseva huuliöljy, jossa yhdistyy huulikiillon hohde ja huultenhoitotuotteen mukavuus. Tähtiainesosana toimii Fazerin kauraöljy, joka valmistetaan Fazerin oman myllyn lähettyviltä kerätystä korkealaatuisesta luomukaurasta CO2-uuttoprosessilla. Pohjoismaissa jo vuosisatojen ajan superfoodina pidetyn kauran tiedetään edistävän ihon hyvinvointia, erityisesti kauraöljyn - se sisältää runsaasti rasvahappoja, E-vitamiinia ja keramideja, jotka ravitsevat, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä vahvistavat ihon suojakerrosta. Kauraöljyllä on myös ihoa tehokkaasti rauhoittava, ärsytystä vähentävä vaikutus, ja se ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta.
 
Luminous Lip Oil -huuliöljyllä on rasvattoman tuntuinen ja ei-tahmainen, mutta balsamimainen koostumus, joka liukuu huulille kuin silkki. Kirkas sävy yhdistettynä kätevään puristettavaan tuubiin tekee huuliöljyn levittämisestä helppoa missä tahansa, minkä ansiosta huuliöljyä voi lisätä päivän mittaan ilman peiliä. Tämä vegaaninen, herkullisen vaniljantuoksuinen huuliöljy sisältää myös antioksidanttista, huulia suojaavaa E-vitamiinia, ja se antaa huulille pehmeän sekä sileän tunteen jättäen niille kauniin, heleän kiillon.
 
Tuotteen ainesosista 100% on luonnollista alkuperää.
 

Tuotenumero: 136190

EAN: 6430058513162