Ravinto ja terveys
TREIB Holz | 200 g

Aleppo palasaippua 24 % Laakerinlehti

Sisältää laakerinlehtiöljyä.
Valmistettu perinteiseen syyrialaiseen tapaan.
Antiseptinen, vegaaninen ja zero waste.
10,90 €
54,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Aito alepposaippua, joka sisältää 24 % arvokasta laakerinlehtiöljyä on monipuolinen palasaippua ihonhoitoon. Muoviton pakkaus!
Tuotekuvaus
Ainesosat

Alepposaippua on perinteinen käsin valmistettu palasaippua oliiviöjystä

Alepposaippua sisältää oliiviöljyn lisäksi 24 % arvokasta laakerinlehtiöljyä, joka tekee siitä erinomaisen ihonhoitotuotteen. Laakerinlehti sisältää luonnostaan useita arvokkaita eteerisiä öljyjä ja sillä onkin tämän ansiosta monia iholle hyödyllisiä ominaisuuksia. Se voi muun muassa auttaa ihon tulehduksissa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa. Mitä suurempi vaikuttavan ainesosan eli laakerinlehtiöljyn pitoisuus saippuassa on, sitä intensiivisempi on myös saippuan tuoksu. Vegaaninen ja lisäaineeton Aleppo-saippua 24% on hellävärainen iholle ja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se hoitaa ja suojaa ongelmaista, psoriasiksesta, ekseemasta ja aknesta kärsivää ihoa. Tuote on myös antiseptinen.

Kaunis Aleppo-saippua on täysin käsityötä keittämisestä, leikkaamista ja leimaamista myöten. Tämän jälkeen saippuaa kypsytetään vielä 9-12 kuukautta, ennen kuin se pääsee kauppojen hyllylle. Puhtaista raaka-aineista valmistettu Aleppo-saippua kestää säilytystä jopa vuosikymmeniä, ilman että sen laatu kärsii.

Aito syyrialainen tuote on valmistettu perinteiseen syyrialaiseen tapaan ja tukee paikallisten työllistymistä. Muoviton pakkaus. BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaaninen, zero waste, biohajoava, palmuöljytön, lisäaineeton ja eläinkokeeton.

 

EAN: 4260007641705

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita