Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 200 ML

Gospel Vitamin C Skin-Glow Gel Cleanser puhdistusgeeli

Suojaa, vahvistaa ja puhdistaa epäpuhtauksia!
Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle.
Vegaaninen.
31,90 €
159,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodesin Gospel Vitamin C Cleanser on silkkinen puhdistusgeeli, joka poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, paljastaen kirkkaan ja kuulaan ihon. Puhdistusgeelin ainesosat myös suojaavat ja vahvistavat ihoa!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Gospel Vitamin C Skin-Glow Gel Cleanser puhdistusgeeli suojaa, vahvistaa ja puhdistaa tehokkaasti epäpuhtauksia!

Antipodesin silkkinen puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia paljastaen kirkkaan ja kuulaan ihon!

Kakadumarja, joka on yksi maailman parhaista C-vitamiinin lähteistä, yhdistyy Vinanza® Grape -uutteen kanssa suojaten ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Kiivi ja hibiskuksen entsyymit vuorostaan irrottavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa samalla, kun lootuskukkauute ja uusiseelantilaisen valkohilpan rasvahapot täydentävät ihon lipidisuojaa.

Puhdistusgeeli sopii useimmille ihotyypeille: rasvoittuvalle iholle, sekaiholle sekä normaalille tai kuivalle iholle. Täydellinen valinta erityisesti samean ihon puhdistukseen!

Gospel Vitamin C -puhdistusgeeli sisältää useamman tähtiainesosan: kakadumarja tarjoaa antioksidanttista suojaa, lootuskukka tukee kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja kiivi kuorii ihoa hellävaraisesti.

Vegaaninen, kirkastava ja C-vitamiinin voimaa hyödyntävä puhdistusgeeli auttaa saavuttamaan raikkaan ja hehkuvan näköisen ihon!

Tuotenumero: 133703

EAN: 9421904521384