Ravinto ja terveys
BYBI | 150 ML

BYBI Milk Melt Vegan Oat Cleanser puhdistusvoide

Puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti
Tasapainottaa ihon mikrobiomia
Täydellinen kuivan, herkän ja ärtyneen ihon puhdistukseen!
28,90 €
192,67 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser on ohut ja kermainen puhdistusvoide herkemmällekin iholle! Puhdistaa hellävaroen, ihoa kuivattamatta.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

BYBI Beauty Milk Melt Vegan Oat Cleanser

Milk Melt on unelmaohut kermainen puhdistusvoide, joka puhdistaa ja rauhoittaa herkimpääkin ihoa. Koostumusken perusta, ihoa rauhoittava kauramaito yhdessä kaurauutteen kanssa puhdistaa iholta hellävaroen lian, talin ja aurinkovoiteen ihoa kuivattamatta tai ärsyttämättä. Probioottinen kookosjogurtti tasapainottaa ihon mikrobiomia, parantaen ihon hyvinvointia, lievittäen punoitusta samalla ehkäisten epäpuhtauksia. Tunne olosi puhtaaksi (älä tiukaksi) tämän hellävaraisen puhdistusvoiteen avulla.

HYÖDYT IHOLLE:

Puhdistava: runsaasti keramideja, antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja sisältävä rauhoitttava kauramaito puhdistaa hellävaraisesti ja tukee ihon mikrobiomin toimintaa. Iho tuntuu puhtaalta ja tasapainoiselta.

Tasapainottava: probioottinen kookosjogurtti kosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan iholle hyödyllisen hyvien bakteerien tason. Tämä auttaa tasapainottamaan ihoa ja hillitsemään punoitusta.

Pehmentävä: ainutlaatuinen hyytelömäinen puhdistusmaitokoostumus sulaa iholle, helpottaen kasvohieronnan tekemistä ja jättäen ihon hyvinvoivan, pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.

Tuotenumero: 134086

EAN: 5060531311001