Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Dr Bronner's Almond Soap nestesaippua
Dr Bronner's Almond Soap nestesaippua
Dr Bronner's Almond Soap nestesaippua

Dr Bronner's Almond Soap nestesaippua

Mantelilta tuoksuva nestesaippua.
Sisältää ihoa hoitavaa hamppuöljyä.
Monikäyttöinen, jopa 18 eri käyttötarkoitukseen!
15.9 EUR
33.47 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dr Bronner's Almond Soap on paahdetuilta manteleilta tuoksuva nestesaippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Nestesaippua on erittäin monikäyttöinen, ja se sopii koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Voit myös käyttää sitä siivoukseen, lemmikkien pesemiseen ja hyttyskarkotteeksi - yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttökohteeseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tuotearvostelu

Dr Bronner's Almond Soap nestesaippua sopii 18 eri käyttötarkoitukseen

Mantelilta tuoksuva nestesaippua tuo mieleen marsipaanin tai amaretto-liköörin - makea ja lämmin tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä. Nestesaippua sisältää hamppuöljyä, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Saippua on 100% biohajoava ja vegaaninen. Pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä muovista, ja sen voi kierrättää uudelleen.

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja jopa hampaiden pesuun. Lisäksi se toimii siivoussaippuana useille kodin eri pinnoille, lemmikkien pesuun ja luonnollisena hyttyskarkotteena. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

NaTrue

EAN: 0018787241158

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...