Ravinto ja terveys
DR BRONNERS | 140 G

Dr Bronner's Lavender Bar Soap palasaippua

Laventelilta tuoksuva palasaippua.
Sisältää ihoa hoitavaa hamppuöljyä.
Monikäyttöinen, jopa 18 eri käyttötarkoitukseen!
7,90 €
56,43 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dr Bronner's Lavender Bar Soap on rauhoittavalta laventelilta tuoksuva palasaippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Palasaippua on erittäin monikäyttöinen, ja se sopii koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Voit myös käyttää sitä siivoukseen, lemmikkien pesemiseen ja hyttyskarkotteeksi - yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttökohteeseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr Bronner's Lavender Bar Soap palasaippua sopii 18 eri käyttötarkoitukseen

Palasaippuassa on mieltä ja kehoa rauhoittava laventelin tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä. Palasaippua sisältää hamppuöljyä, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Palasaippua on 100% biohajoava ja vegaaninen. Kääre on valmistettu 100% kierrätetystä paperista, ja sen voi kierrättää uudelleen.

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja jopa hampaiden pesuun. Lisäksi se toimii siivoussaippuana useille kodin eri pinnoille, lemmikkien pesuun ja luonnollisena hyttyskarkotteena. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

USDA Organic

Tuotenumero: 129064

EAN: 18787231302