Ravinto ja terveys
DR BRONNERS | 475 ML

Dr Bronner's Lavender Soap nestesaippua

Laventelilta tuoksuva nestesaippua.
Sisältää ihoa hoitavaa hamppuöljyä.
Monikäyttöinen, jopa 18 eri käyttötarkoitukseen!
15,90 €
33,47 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dr Bronner's Lavender Soap on rauhoittavalta laventelilta tuoksuva nestesaippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Nestesaippua on erittäin monikäyttöinen, ja se sopii koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Voit myös käyttää sitä siivoukseen, lemmikkien pesemiseen ja hyttyskarkotteeksi - yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttökohteeseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr Bronner's Lavender Soap nestesaippua sopii 18 eri käyttötarkoitukseen

Laventelilta tuoksuva nestesaippua, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Tuoksu on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä. Sisältää hamppuöljyä, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Saippua on 100% biohajoava ja vegaaninen. Pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä muovista, ja sen voi kierrättää uudelleen.

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja jopa hampaiden pesuun. Lisäksi se toimii siivoussaippuana useille kodin eri pinnoille, lemmikkien pesuun ja luonnollisena hyttyskarkotteena. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

NaTrue

Tuotenumero: 129051

EAN: 18787243008