BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
20%
Dr Bronner's Peppermint Soap nestesaippua
Dr Bronner's Peppermint Soap nestesaippua
Dr Bronner's Peppermint Soap nestesaippua
säästät 3.18 EUR

Dr Bronner's Peppermint Soap nestesaippua

Piparmintulta tuoksuva, viilentävä nestesaippua.
Sisältää ihoa hoitavaa hamppuöljyä.
Monikäyttöinen, jopa 18 eri käyttötarkoitukseen!
12.72 EUR
15.90 EUR
26.78 EUR/L
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Dr Bronner's Peppermint Soap on raikkaalta ja virkistävältä piparmintulta tuoksuva nestesaippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Nestesaippua on erittäin monikäyttöinen, ja se sopii koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Voit myös käyttää sitä siivoukseen, lemmikkien pesemiseen ja hyttyskarkotteeksi - yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttökohteeseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr Bronner's Peppermint Soap nestesaippua sopii 18 eri käyttötarkoitukseen

Piparmintulta tuoksuva nestesaippua viilentää ja virkistää ihoa - raikas tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä. Nestesaippua sisältää hamppuöljyä, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. 100% biohajoava ja vegaaninen. Pullo on valmistettu 100% kierrätetystä muovista, ja sen voi kierrättää uudelleen.

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja jopa hampaiden pesuun. Lisäksi se toimii siivoussaippuana useille kodin eri pinnoille, lemmikkien pesuun ja luonnollisena hyttyskarkotteena. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

NaTrue

EAN: 0018787243350

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...