Ravinto ja terveys
Dr Bronner's | 355 ml

Dr Bronner's Sugar Peppermint Pumpsoap saippua pumppupullossa

Piparmintulta tuoksuva saippua pumppupullossa.
Sisältää ihoa kosteuttavia kasviöljyjä, sokeriruokoa ja greippimehua.
Sopii vartalon, käsien, kasvojen ja hiusten pesuun.
15,90 €
44,79 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Dr Bronner's Sugar Peppermint Pumpsoap on virkistävältä ja viilentävältä piparmintulta tuoksuva saippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Lisäksi se sisältää Reilun Kaupan sokeria ja greippimehua, jotka kosteuttavat ihoa ja antavat sille makean tuoksun. Kätevässä pumppupullossa oleva saippua sopii vartalon, käsien, kasvojen ja hiusten pesuun.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr Bronner's Sugar Peppermint Pumpsoap  sopii vartalon, käsien, hiusten ja kasvojen pesuun 

Viilentävältä piparmintulta tuoksuva pumppupullossa oleva saippua - virkistävä, raikas ja ihoa viilentävä tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä ja sokeriruo'osta. Kätevässä pumppupullossa oleva saippua sisältää hamppu- olivii ja kookosöljyjä, greippimehua sekä Reilun Kaupan sokeria, jotka jättävät ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Saippua on 100% biohajoava ja vegaaninen. 

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi pumppupullossa olevan saippua sopii 4 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja käsien pesuun. Reilun Kaupan sokeriruoko antaa saippualle ihanan tuoksun ja karamellisen värin. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

NaTrue

EAN: 0018787830529

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita