Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Dr Bronner's Tea Tree Soap nestesaippua
Dr Bronner's Tea Tree Soap nestesaippua
Dr Bronner's Tea Tree Soap nestesaippua

Dr Bronner's Tea Tree Soap nestesaippua

Teepuuöljyltä tuoksuva nestesaippua.
Sisältää ihoa hoitavaa hamppuöljyä.
Monikäyttöinen, jopa 18 eri käyttötarkoitukseen!
15.9 EUR
33.47 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Dr Bronner's Tea Tree Soap on maanläheiseltä ja raikkaalta teepuuöljyltä tuoksuva nestesaippua, joka sisältää runsaasti ihoa hoitavia luomulaatuisia kasviöljyjä. Nestesaippua on erittäin monikäyttöinen, ja se sopii koko vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Voit myös käyttää sitä siivoukseen, lemmikkien pesemiseen ja hyttyskarkotteeksi - yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttökohteeseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Dr Bronner's Tea Tree Soap nestesaippua sopii 18 eri käyttötarkoitukseen

Teepuuöljy tunnetaan antiseptisistä ominaisuuksistaan, ja se onkin loistava ainesosa mm. aknesta ja hilseestä kärsivälle iholle ja hiuspohjalle. Maanläheinen, raikas ja virkistävä tuoksu, joka on peräisin luomulaatuisista ja Reilun Kaupan periaatteilla tuotetuista kasviöljyistä. Nestesaippua sisältää hamppuöljyä, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. 100% biohajoava ja vegaaninen. Pullo on valmistettu 100% kierrätetystä muovista, ja sen voi kierrättää uudelleen.

Dr Bronner's saippuat ovat todellisia monikäyttö-tuotteita: yksi saippua sopii jopa 18 eri käyttötarkoitukseen! Voit käyttää sitä vartalon, kasvojen, hiusten ja jopa hampaiden pesuun. Lisäksi se toimii siivoussaippuana useille kodin eri pinnoille, lemmikkien pesuun ja luonnollisena hyttyskarkotteena. 

Dr Bronner's on tunnettu ja arvostettu saippuanvalmistuksen pioneeri. Yritys sai alkunsa 1940-luvulla Yhdysvalloissa, kun Emmanuelle Bronner päätti jatkaa sukunsa pitkiä saippuanvalmistuksen perinteitä. Yrityksen tavoitteena on valmistaa laadukkaita saippuoita, ja samalla levittää sanomaa ihmiskunnan yhtenäisyydestä yli uskonnollisten ja kulttuuristen rajojen. Monikäyttöiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja ekonomisia: yhdellä tuotteella voit korvata useita eri pakkauksia.

NaTrue

EAN: 0018787244258

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...