Ravinto ja terveys
EVOLVE | 100 ML

Kalahari Dream Cleansing Oil 100ml

Hoitava puhdistusöljy tehokkaaseen ihonpuhdistukseen!
Kaikille ihotyypeille, sekaiho mukaan lukien.
Silkkisen kevyt, puhdistaa jättämättä öljyistä tunnetta!
21,60 €
27,00 €
216,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Evolven Kalahari Dream Cleansing Oil on hoitava ja syväpuhdistava puhdistusöljy, joka sopii kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Puhdistaa iholta meikin, ei jätä jälkeensä öljyistä tunnetta ja ilahduttaa hedelmäisellä tuoksullaan!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Kalahari Dream - ihoa ravitseva puhdistusöljy

Kalahari Dream Cleansing Oil on todellinen unelmatuote ihon hellävaraiseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Herkän pinkin sävyinen ja koostumukseltaan silkkisen kevyt puhdistusöljy syväpuhdistaa ihon jättämättä jälkeensä öljyistä tunnetta.

Kalahari Dream Cleansing poistaa vaivatta vahvankin meikin niin kasvoilta kuin silmiltäkin, raviten samalla hellävaraisesti ihoa. Puhdistusöljyn houkuttavan hedelmäinen tuoksu ja kuulaan vaaleanpunainen koostumus tekevät siitä täydellisen syväpuhdistavan puhdistustuotteen jokapäiväiseen käyttöön. Puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille, sekaiho mukaan lukien. 

Kalahari-meloninsiemenöljyllä on loistava ihotuntuma, joka ei jätä ihoa rasvaiseksi vaan liuottaa ylimääräisen öljyn ja toimii samalla ravitsevana ihonpuhdistusaineena. Nopeasti imeytyvä, runsaasti omega 3-rasvahappoja sisältävä, kestävästi tuotettu öljy on ominaisuuksiltaan kosteuttava ja hoitava.

Pink Indigo on ominaisuuksiltaan rauhoittava ja saa ihon näyttämään terveemmältä pitämällä huolta ihon kosteustasapainosta sekä pehmeydestä.  

Skvalaani (kasviperäinen) on tehokas ihon kosteuttaja, joka voi ehkäistä ihon kosteusköyhtymistä.

Hellävarainen ja tehokas ihon puhdistus on tärkeä osa ihonhoitorutiinia!

Tuotenumero: 135361

EAN: 5060200046296