Ravinto ja terveys

Laponie of Scandinavia Nourishing Oil Cleanser puhdistusöljy

Vain kahden ainesosan puhdistusöljy herkälle ja ongelmaiholle!
Jättää ihon pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi.
Sopii kaksoispuhdistuksen ensimmäiseksi vaiheeksi.
36,90 €
369,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nourishing Oil Cleanser on hellävarainen puhdistusöljy herkälle kasvojen iholle. Superminimalistinen ja hajusteeton puhdistusöljy sopii täydellisesti ongelmaihon tarpeisiin!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Laponie of Scandinavia Nourishing Oil Cleanser - hellävarainen ja hajusteeton puhdistusöljy

Superminimalistinen ja hajusteeton Oil Cleanser -puhdistusöljy on loistava valinta herkälle ja ongelmaiholle, sillä se syväpuhdistaa ihoa hellästi, häiritsemättä kuitenkaan ihon suojakerroksen toimintaa.

Hellävarainen ja ravitseva, kahden ainesosan kombo sopii niin kasvojen kuin silmänympärysihon puhdistukseen: se ei kirvele silmiä ja on helppo huuhdella vedellä pois! Jättää ihon pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi.

Käytä öljyputsaria lempeään ihon puhdistukseen aamuisin tai puhdista ihosi päivän päätteeksi kaikesta ylimääräisestä. Nourishing Oil Cleanser todellakin puhdistaa iholta kaiken, niin aurinkosuojatuotteet kuin vedenkestävän meikinkin!

Halutessasi voit yhdistäää öljyputsarin Laponien Milk Cleanser -puhdistusmaidon tai Gel Cleanser -puhdistusgeelin kanssa: saat herkälle iholle sopivan kombon ihon kaksoispuhdistukseen. 

EAN: 6430065700098

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita