Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity
Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity
Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity

Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity

Sisältää metsämikrobi-uutetta.
Tukee ihon mikrobiomin toimintaa.
Poistaa meikin ja lian hellävaraisesti.
39.9 EUR
665.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Metsämikrobi-uutetta sisältävä öljypuhdistuskakku, joka tukee ihosi mikrobiomin toimintaa. Tunne metsäluonnon parhaat vaikutukset osana ihonhoitorutiiniasi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luonkos Öljypuhdistuskakku Infinity

Innovatiivinen metsäkakku on täysin uudenlainen ihonhoitotuote, joka tuo metsäluonnon parhaat terveysvaikutukset paitsi ihollesi, myös koko kehosi nautittavaksi. Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen, joten metsäkakut hellivät terveyttäsi silloinkin kun et voi hakeutua metsän tarjoamaan terapiaan.

Reconnecting nature mikrobiuutteen kehittäjä, suomalainen UUTE Scientific Oy välittää mikrobiuutteen avulla metsän terveysvaikutukset kuluttajille erilaisiin tuotteisiin yhdistettynä. Toistuva luontoaltistus on tuoreiden tutkimusten perusteella keskeinen suojautumiskeino immuunivälitteisiä sairauksia vastaan.

Infinity öljypuhdistuskakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Kakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

EAN: 6430073490097

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...