Ravinto ja terveys
LAPONIE | 100 ML

Mild Milk Cleanser

Pehmentävä ja kosteuttava puhdistusmaito herkälle ja ongelmaiholle.
Erinomainen ärtyneelle iholle.
Allergia-tunnus, ei sisällä lisättyjä hajusteita.
18,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laponien palkittu puhdistusmaito poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti lian ja meikin, jätteän ihon raikkaan ja pehmen tuntuiseksi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Hakusessa tehokas mutta lempeä kasvojenpuhdistus herkälle ja ongelmaiholle? Löysit sen.

Laponien palkittu maitoputsari on valmistettu ravitsevasta rypsiöljystä, kosteuttavasta kasvipohjaisesta glyseriinistä sekä hoitavasta ja bakteereja ehkäisevästä ksylitolisokerista. Maito poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti talin, lian ja meikin. Ihosi tuntuu raikkaalta ja pehmeältä. Tuote sopii niin kasvojen kuin silmänympärysihon puhdistukseen. Soveltuu vedettömään puhdistukseen.

Muistathan: levitä AINA - ja todellakin AINA - maitoputsaria suoraan kuivalle, ei kostealle, iholle ja käytä vettä vasta, kun huuhtelet kasvosi. Maito on kehitetty käytettäväksi näin, ja sen levittäminen kostella iholle vähentää huomattavasti sen tehoa.

Kehitetty herkälle ja ongelmaiholle. Ei sisällä lisättyjä hajusteita. Ei sisällä alkoholia. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. Sulfaatotion. Vegaaninen ja kasviperäinen. Kehitetty Laponien Espoon laboratoriossa ja valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135638

EAN: 6430065700005