Ravinto ja terveys
LAPONIE | 100 ML

Nourishing Oil Cleanser

Ravitseva puhdistusöljy herkälle ja ongelmaiholle.
Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti vain kahdella ainesosalla.
Allergia-tunnus, hajusteeton ja säilöntäaineeton
36,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laponien superminimalistinen ja hajusteeton puhdistusöljy on täydellinen herkälle ja ongelmaiholle, ja eritysesti kuovalle, vaurioituneelle j aikääntyvälle iholle.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Vain kaksi ainesosaa? Kyllä.

Superminimalistinen ja hajusteeton, vain kahden ainesosan Nourishing Oil Cleanser -puhdistusöljy on loistava valinta herkälle ja ongelmaiholle, varsinkin kuivalle, vaurioituneelle ja ikääntyvälle sellaiselle.

Se syväpuhdistaa ihoa hellästi rapsiöljyllä ja miedolla kasviperäisellä tensidillä, häiritsemättä kuitenkaan ihon suojakerroksen toimintaa. Öljyputsari sopii sekä kasvojen että silmänympärysihon puhdistukseen – se poistaa niin aurinkosuojan kuin vedenkestävän meikin, ei kirvele silmiä ja on helppo huuhdella vedellä pois, jättäen ihon pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi. Käytä sellaisenaan tai herkän ja ongelmaihon kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen.

Kehitetty herkälle ja ongelmaiholle. Hajusteeton. Säilöntäaneeton. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. Sulfaatition. Vegaaninen ja kasviperäinen. Kehitetty Laponien Espoon laboratoriossa ja valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135637

EAN: 6430065700098