Ravinto ja terveys
DJUSIE | 1 ST

Djusie Kasvoharja

Kasvoharja kasvojen kuivaharjaukseen.
Vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa ja aktivoi lymfanesteiden virtausta.
Ylläpitää ihon elinvoimaa kirkastaen ja vähentäen turvotusta.
45,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Djusie kasvoharja kasvojen kuivaharjaukseen. Aktivoi lymfanesteiden kiertoa ja vauhdita ihon aineenvaihduntaa säännöllisellä kuivaharjauksella. Tunnet virkistävät vaikutukset niin ihossa kuin olossa!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Djusie kasvoharja virkistää ihoa ja aktivoi lymfanesteiden virtausta

Djusie kasvoharjalla tehty säännöllinen kuivaharjaus vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa, tehostaa hapen ja ravinteiden saantia sekä edistää ihosolujen uusiutumista. Kuivaharjaus on tehokas, helppo ja palkitseva rituaali, joka virkistää niin ihon kuin olon! 

Kasvojen kuivaharjaus aktivoi lymfanesteiden virtausta. Säännöllinen Djusie-kuivaharjausrituaali ylläpitää ihon elinvoimaa, kirkastaa ihon väriä ja vähentää tehokkaasti turvotusta. Djusie-kasvoharjan harjakset on valmistettu ultrapehmeästä vuohenkarvasta ja varsi oliivipuusta.

Kuivaharjaus on ikivanha holistisen ihonhoidon metodi. Säännöllinen kuivaharjaus vauhdittaa ihon aineenvaihduntaa, edistää ihosolujen uusiutumista ja tehostaa ihon hapen sekä ravinteiden saantia. Kuivaharjaus on helppo, palkitseva ja tehokas rituaali. Sen virkistävät vaikutukset näkyvät ja tuntuvat nopeasti – sekä ihossa että olossa.

Tuotenumero: 136091

EAN: 6429810573162