Ravinto ja terveys

Yin Your Skin JALO Advanced Gua Sha kasvolasta

Aito jadekivestä tehty kasvolasta tehokkaaseen ihonhoitoon.
Monikäyttöinen ja moniulotteinen muotoilu.
Kivilasta on 100 % Xiuyan-jadea.
59,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Yin Your Skin JALO Advanced Gua Sha kasvolasta on pro-tason gua sha -lasta ammattilaisille ja niille, jotka haluavat huipputason tuloksia! Jadelasta tarjoaa tehokasta ihonhoitoa ja rentoutusta. Lastan monipuolinen muotoili mahdollistaa hieronnan koko kasvoille.
Tuotekuvaus
Käyttö

Yin Your Skin JALO Advanced Gua Sha kasvolasta

JALO on Yin Your Skin® tuoteperheen todellinen kruununjalokivi. Bian-kivestä valmistettu lasta on suunniteltu kuningatarvälineeksi ammattilaisille ja niille käyttäjille, jotka haluavat mestaritason tuloksia. JALO on hieman suurempi ja painavampi kuin tuoteperheen muut välineet. Moni-ilmeisen muotoilunsa ansiosta siitä löytyy loputtomasti uusia kulmia, joiden avulla voit soveltaa oppimaasi, keksiä uutta ja yhdistellä menetelmiä, jotka tuovat haluamasi täsmätulokset.

Sahalaitareuna antaa erityistä tehokkuutta juonteiden hälventämiseen ja auttaa vapauttamaan kireyttä sekä energiatukoksia sidekudoksista. Ohennetut reunat ovat mainio apu veltostuneen ihon hoitamiseen ja ryhdistämiseen. Kätevää U-kulmaa vastapäätä oleva koukkumainen muoto mahdollistaa erityisen tehokkaan käsittelyn nasolabiaalijuonteille ja silmänympäryksille.

JALO on jalokivi, joka muistuttaa käyttäjäänsä päivittäin luonnon ikuisesta ja ajattomasta kauneudesta. Todellinen kauneus ei koskaan kulu eikä katoa – se vain jalostuu.

JALO Advanced Gua Sha Kasvolasta on osa Katja Kokon luomaa Yin Your Skin® -tuoteperhettä. Välineet on valmistettu 100 % Sibin bian-kivestä Kiinassa, ikiaikaista Gua Sha -perinnettä kunnioittaen. Jokainen väline on uniikki. Niin ovat sinun kasvosikin.

Tuotenumero: 136107

EAN: 6430072310181