Ravinto ja terveys

Yin Your Skin LAHJA Gua Sha Kasvolasta

Kasvolasta on suunniteltu mukailemaan kasvojesi muotoja
Pieni ja näppärä
Oiva lahja kaikille ihotyypeille
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Yin Your Skin LAHJA Gua Sha Kasvolasta on jadekivestä valmistettu gua sha -lasta, joka on muotoiltu erityisesti kasvojen käsittelyyn.
Tuotekuvaus

Yin Your Skin LAHJA Gua Sha Kasvolasta

Jadekivestä valmistettu gua sha -lasta, joka on muotoiltu erityisesti kasvojen käsittelyyn. Jade on erityisen hyvä stressaantuneelle mielelle ja keholle.

Erikoismuotoiltu lasta istuu todella hyvin kasvojen luustoon, leukalinjaan, purulihaksistoon, poskiluille ja silmien ympärille erilaisten kolojen ja aaltoilevan muotonsa ansiosta, joka on perinteistä gua sha -kampaa sirompi. Kapenevien reunojen ansiosta käyttämällä lastaa lappeeltaan on helppo rapsutella ryppyjen pohjat ja tehostaa niiden silottumista.

Gua sha -hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi. Laadukas ihoöljy on paras liukaste. Tee gua sha -käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lasta käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

 

 

Tuotenumero: 136108

EAN: 6430072310211