Ravinto ja terveys

Yin Your Skin NIVA Gua Sha Lusikka

Muotoilu mahdollistaa tehokkaan mutta hellävaraisen hoidon
Erinomainen erityisesti herkälle iholle ja silmän-ympärysiholle
Lymfakierron vauhdittaja, turvotuksen poistaja!
54,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Yin Your Skin NIVA Gua Sha Lusikka on jadekivestä valmistettu gua sha -lusikka kasvojen, kaulan ja erityisesti silmänympärysihon käsittelyyn.
Tuotekuvaus

Yin Your Skin NIVA Gua Sha Lusikka

Jadekivestä valmistettu gua sha -lusikka kasvojen, kaulan ja erityisesti silmänympärysihon käsittelyyn. Jade on erityisen hyvä stressaantuneelle mielelle ja keholle.

Lusikan mallinen gua sha on erityisen hyvä työkalu lymfakierron aktivointiin ja turvotuksen poistamiseen. Se on silmänympärysihon ykköstyökalu. Kun viilennät lusikan kylmässä vedessä, saat silmänympärysiholle taivaallisen tuntuisen ja tehokkaan tuhkimohoidon, joka poistaa turvotuksen ja kirkastaa tummat silmänaluset. Lusikka istuu myös erittäin hyvin kaulan, niskan ja dekolteen hoitoon ja lisäksi sillä voi käsitellä koko kasvot. Käyttämällä lusikan sivua lappeeltaan, voit rapsutella ryppyjen pohjat ja tehostaa niiden silottumista. Lusikan toinen pää soveltuu täydellisesti akupisteiden käsittelyyn.

Gua sha -hoidossa käytetään liukastetta, jotta väline liukuu iholla miellyttävästi ja paras liukaste on laadukas ihoöljy. Tee gua sha -käsittely normaalin ihonhoitorutiinisi päätteeksi. Kosteuta iho ensin hoitonesteellä tai kasvovedellä ja levitä sitten iholle öljyä. Voit myös käyttää seerumia ja kosteusvoidetta normaalisti ennen öljyn levittämistä.

Puhdista lusikka käytön jälkeen saippualla ja vedellä ja kuivaa se huolellisesti. Jos käytät välinettä toisten hoitamiseen, se tulee myös desinfioida.

 

 

Tuotenumero: 136109

EAN: 6430072310204