Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 75 ML

Flora Probiotic Skin-Rescue Hyaluronic Mask naamio

Virkistää, palauttaa, kosteutta ja rauhoittaa.
Hyviä bakteereita, uusiseelantilaista tähkäliljageeliä ja hyaluronihappoa!
Sopii useimmille ihotyypeille ja erityisesti herkälle iholle!
35,90 €
478,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodes Flora Probiotic Skin-Rescue Hyaluronic Mask on kermainen kasvonaamio herkän ihon elvyttämiseen ja virkistämiseen. Kosteuttava ja probioottinen naamio!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Flora, probioottinen elvyttävä hyaluroninaamio

Antipodesin Flora Probiotic Skin-Rescue Hyaluronic Mask on kosteuttava ja virkistävä naamio herkälle iholle. Kasvonaamio palauttaa stressaantuneen ihon tasapainon sekä rahoittaa ja vähentää punoitusta!

Flora-hyaluroninaamio sopii useimmille ihotyypeille ja erityisesti osaksi herkän ihon hoitorutiinia. Käytä naamiota 2-3 kertaa viikossa ihon puhdistuksen jälkeen, jotta ihosi pysyy rauhallisena ja kirkkaana. 

Kasvonaamio sisältää hyviä bakteereita! Kalibiome Sensitive on tehokas postbiootti, joka tasapainottaa ihon mikrobiomia sekä auttaa vähentämään punoitusta ja hillitsemaan tulehdustiloja. Naamiossa on myös uusiseelantilaista tähkäliljageeliä, joka tarjoaa luonnollista kosteutta tehden ihosta pehmeän ja täyteläisen. 

Flora Probiotic Skin-Rescue Hyaluronic Maskin sisältämä kasvipohjainen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa intensiivisesti sitoen jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä.

Vegaaninen kasvonaamio herkälle iholle!

Tuotenumero: 133717

EAN: 9421906120189