Ravinto ja terveys
EVOLVE | 60 ML

Rose Quartz Facial Polish 60ml

Hellävarainen kuorinta
Kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä
Sisältää jauhettua ruusukvartsia
23,20 €
29,00 €
386,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hellävarainen kasvokuorinta kirkastaa kasvojasi ja tasoittaa ihosi pintaa. Uudistaa, ravitsee ja pehmentää ihoa tehokkaasti ja hellästi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Rose Quartz Facial Polish Kasvokuorinta 60 ml

Kasvokuorinta, joka sisältää ruusunmarjaöljyä ja hibiskusuutetta. Hibiskusuutteella on hellävaraisesti kuoriva vaikutus ja se auttaa kirkastamaan ihoa kuorien pois kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisten ihon tukkeutumista. Hibiskusuute tasoittaa ihon sävyä ja auttaa ihoa pysymään kirkkaana, hehkuvana ja tasapainoisena. Hibiskus sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta ja auttavat supistamaan ihohuokosia. 

Ruusunmarjaöljy on luonnollinen A-vitamiinin lähde, joka sisältää runsaasti välttämättömiä omega-6- ja omega-3-rasvahappoja. Ruusunmarjaöljy edistää solujen uusiutumista ja parantaa arpien ulkonäköä. Ruusunmarjaöljy pitää ihon myös ravittuna ja kosteutettuna.

Kvartsihiukkaset kuorivat kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja auttaen ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista ja tehostaen solujen uudistumista. Kuorinnassa käytetyt kvartsihiukkaset ovat luonnostaan pyöreitä ja hiottuja. Kvartsihiukkasia ei ole murskattu isoista kivistä, vaan ne on löydetty luonnosta. Kvartsihiukkaset tarjoavat hellävaraisen, mutta tehokkaan kuorinnan.

Ecocert

Tuotenumero: 135362

EAN: 5060200046265