Ravinto ja terveys

Yin Your Skin IHME Botanical Wonder Essence

Normaalille ja paksuhkolle iholle kuuriluontoisesti päivittäiseen käyttöön.
Herkälle ja ohuemmalle iholle sopii tehotuotteeksi 2-3 kertaa viikossa.
Täyteläinen, lasimaisen kuulas ja pehmeä iho!
65,00 €
1 300,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Yin Your Skinin IHME on on ihon elinvoimaa vahvistava ja kirkastava tehohoitoneste. Täydellinen yhdistelmä lempeää kuorintaa, syväkosteutusta ja tasapainotusta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Yin Your Skin IHME Botanical Wonder Essence - tehohoitoneste yliluonnolliseen hehkuun

IHME on ihon elinvoimaa vahvistava ja kirkastava tehohoitoneste, jota käytetään muutaman kerran viikossa tai tehokuureittain. IHME-tehohoitoneste vakuuttaa moniulotteisella hoitotuloksellaan. Happojen pH:ta tasapainottava tehokkuus ja mieto kuorivuus sekä kirkastaa että kosteuttaa poikkeuksellisen tehokkaasti!

Tehohoitonesteen happopitoisuus (6,4%) on maltillinen mutta samalla tehokas. Hibiskuksen kukkauutteen sisältämät luontaiset hapot ja maitohappo tekevät ihosta täyteläisen, lasimaisen kuulaan ja pehmeän. Epäpuhtaudet ja -tasaisuudet tasoittuvat, samoin ihon väri.

Tehohoitonesteen aktiiviaineet vaikuttavat moniulotteisesti ihon elinvoimaisuuteen

Hibiskuksen kukkauutteen hapot kuorivat ihoa yhtä tehokkaasti kuin AHA-hapot mutta eivät ärsytä ihoa yhtä helposti. Ne tehostavat ihosolujen uusiutumista ja kuolleen ihosolukon hilseilyä ihon pinnalta, parantavat sarveiskerroksen elastisuutta, tasapainottavat ihon talineritystä, silottavat hienoja juonteita, parantavat ihon kosteuspitoisuutta sekä kirkastavat ihoa. Kuorivaa vaikutusta tehostaa AHA-happoihin kuuluva maitohappo, joka eheyttää ihon sarveiskerrosta ja kosteuttaa tehokkaasti erityisesti kuivaa, pintakuivaa ja ikääntyvää ihoa.

IHME-tehohoitonesteen aktiiviaineina toimivat Ginkgo biloba -uute, mulperiuute ja pioniuute, jotka ovat kiinalaisessa lääketieteessä rohtojen aatelia. Ginkgo biloba sisältää yli 40 aktiivista komponenttia, jotka toimivat antioksidantteina. Ginkgo biloba tehostaa mikroverenkiertoa, poistaa kuona-aineita ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

Mulperiuute ja pioniuute sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka hillitsevät pigmenttiläiskiä, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja rauhoittavat sekä tulehdusta että punoitusta. IHME sisältää kosteuttavana aineena myös suomalaista betaiinia ja kasvipohjaista propanediolia, joka tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä ihoon optimaalisesti.

Kenelle IHME-tehohoitoneste sopii?

IHME kuorii lempeästi ja sopii normaalille ja paksuhkolle iholle kuuriluontoisesti päivittäiseen käyttöön hoitonesteen tavoin. Herkälle sekä ohuemmalle iholle se sopii tehotuotteeksi 2-3 kertaa viikossa. Kuorivan vaikutuksensa lisäksi IHME kosteuttaa ja kirkastaa ihoa erittäin tehokkaasti. Se tekee ihosta täyteläisen kuulaan ja silottaa hienoja juonteita sekä epätasaisuuksia.

IHME tehohoitonesteen pH on 3.6, mikä tukee tuotteen kuorivaa vaikutusta ja tasapainottaa ihon hydrolipidikalvon pH:ta. 

Vaikka IHME tuo kasvoille selittämätöntä hehkua ja elinvoimaa, sen tehokkuus ei perustu mystiikkaan vaan kasvikunnan väkevään, konkreettiseen viisauteen. Yksi tehohoitonesteen tärkeimmistä raaka-aineista on huippuunsa hiottu formulointi, jonka ytimessä on aito intohimo luonnon upeimpien ihmeiden yhdistämiseen.

Tuotenumero: 136106

EAN: 6430072310174