Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 30 ML

Divine Avocado & Rosehip Face Oil kasvoöljy

Virkistävä ja ravitseva.
Avokado-, ruusunmarja- ja macadamiaöljyjä.
BioGro New Zealand -luomusertifioitu.
35,90 €
1 196,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodes Divine Avocado & Rosehip Face Oil virkistää ja elävöittää väsynyttä, kuivaa ja stressaantunutta ihoa nopeasti imeytyvällä, luomusertifioidulla ja vegaanisella Divine Avocado & Rosehip Face Oil -kasvoöljyllä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Divine Avocado Rosehip Face Oil virkistää ja elävöittää väsynyttä, kuivaa ja stressaantunutta ihoa nopeasti imeytyvällä, luomusertifioidulla ja vegaanisella Divine Avocado Rosehip Face Oil -kasvoöljyllä.

Luomusertifioitu kasvoöljy, joka sisältää ravitsevaa avokadoöljyä, uudistavaa ruusunmarjaöljyä ja elvyttävää makadamiaöljyä. Tuloksena sädehtivä ja tasapainoinen iho!

Appelsiinipuun, ylang ylangin ja jasmiinin tuoksut virkistävät mieltä. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle iholle ja sekaiholle.

BioGro New Zealand -luomusertifioitu. BioGro New Zealand on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu taho, joka huolehtii, etteivät tuotteet sisällä haitallisia toksiineja.

Tuotteella on myös UK Vegetarian Societyn myöntämä vegaanisertifikaatti. UK Vegetarian Society on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kasvipohjaisiin ja vegaanisiin ainesosiin keskittyvistä tahoista maailmassa.

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.

Tuotenumero: 133710

EAN: 94184006